Najnovšie recenzie zo sekcie Svetlá na bicykel
- Výborná cena, kvaklita
- som videný (možno), lebo niektorým šoférom by ani letecký halogén nestačil
- malé, dizajnovo zaujímavé
cena - výkon
Spokojnost
- maličké skladné svietidlá
- predné svetlo je úplne maličké a vhodné svojou svietivosťou aj počas dňa na cestnom bicykli (blikačka)
- výdrž
- spôsob upevnenia
- jednoduchá obsluha
- výkon
- škoda, že Micro USB a nie USB-C
Výkon a výdrž batérie vyzerá veľmi dobre pri novom produkte. Spôsob upevnenia je praktický a dobre drží. Zapínanie, vypínanie je intuitívne.
Široký uhol veĺmi dobrého osvetlenia ako predného , tak i zadného svetla.
- V premávke s autami výborný pomocník
intenzívne blikajúce svetlo, zvýšenie bezpečnosti na cestách na bicykli.
Skvelá viditeľnosť, upozornenia na vozidlá fungujú výborne.
- vydáva veľmi intenzívne svetlo
- má viaceré blikacie režimy
- na ceste je cyklista neprehliadnuteľný či už cez deň, za šera alebo v noci
- trochu mám obavy o pevnosť uchytenia - tie plastové obruče. Ale zatiaľ drží. Prešiel som po dobrých cestách asi 200km zatiaľ
- svietlo svieti dosť dobre,vodiči si ma v tme všimnú,výhoda je že je aj nabíjateľné takže spokojnosť
Výborná malá blikačka za účelom byť videný. Svetelný tok bohato postačuje.
- Prečítal a pozrel som mnoho recenzií aj videí, kde tento produkt chválili a preto som ho uprednostnil pred radarom od Brytonu. Použil som ho len párkrát, zatiaľ prevyšujú prednosti- chválim hlasové upozornenie (senior so slabším sluchom)
Garmin Varia 515 cykloradar je kvalitná pomôcka pre cyklistu, ale hneď pri prvom odskúšaní mi párkrát ukázalo auto, až keď ma už obiehalo alebo keď už má predbehlo. Stalo sa, že traktor stál na poli a radar ukazoval na chvíľku auto za mnou. Možno nebol nastavený dostatočne vysoko, v kopcoch nie vždy detekovať auto za mnou.
- vyborne spracovanie
- dobra svietivost
- pokrocila funkcnost a funkcie (DO)
- Dodava sa bez akumulatorov
Vyborne solidne svetlo. Skoda, ze sa dodava bez AKKU, co je naklad dalsich cca 15-30 euro
Svetlo som si vyberal na základe recenzií a musím povedať že je fakt super .Prekvapila ma výdrž batérie a svetelný výkon ktorý som od tak malého svetlá neočakával. Ďalším plusom je uchytenie formou magnetu. Je fakt spoľahlivé a netreba sa báť, že by ste svetlo niekde počas výjazdu stratili. Dá sa tiež zapnúť ako spona na ruksak alebo za opasok takže ho môžete využiť aj večer pri behu aby Vás bolo lepšie vidieť takže jeho kúpu môžem len odporučiť.
- OK, svieti a drzi :)
- Uchytenie na volant je len gumickou co sa mi zda slabe pri silnejsich otrasoch na biku. Konektor pre napajanie je vnutri baterky takze musite odsrobovat zadny kryt. Celkovo baterka posobi takym "lacnym Cinskym" dojmom
OK
Dampod Baterka s držiakom predné čierne
Pridané: 11. septembra 2024
(naposledy upravené 11. septembra 2024)
Zakúpený v Priceorcan
OK
- videozáznam incidentov z premávky
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »