Najnovšie recenzie zo sekcie Svetlá na bicykel
Cena vykon
Na denné jazdenie TOP
Za túto cenu OK.
- za nas vyuzite na detsky bicykel "20" , dobra cena, slusna svietivost k cene, sluzi ... odporucame...
- velmi intenzivne svetlo, viacere varianty, dobra cena, vyuzitie bike "24" junior max spokojnost
- predne svetlo aplikovane na juniorsky bicykel "24" kvalitne upevnene / riadidla, vzhladovo prijatelny, svetelny efekt postacujuci
Extol Light 43138 zadné červené
Pridané: 16. augusta 2024
(naposledy upravené 16. augusta 2024)
Zakúpený v 4camping.sk
- Malé, nabijatelne, dobre drží, pekne režimy svietenia
- Čakal som vyšší výkon svietenia
Svieti dobre. Jedina vyhrada je, ked su hrubsie rajdy a treba natiahnut tu gumicku trochu viac, tak telo svetla ma tendenciu vyliezat z gumoveho obalu. Potom to vyzera dost divne a problem je stlacit vypinac.
ziadna
Dobrá blikačka je ju vidieť aj cez deň. Super
- Blika aj predne aj zadne - setri bateriu
- Na tuzkove AA a AAA baterie (sucast balenia)
- Jednoduchy produkt
- Uchytenie predneho svetla je z gumy/napnute - snad to nieco vydrzi
Vhodne na detsky biykel, alebo na menj caste pouzitie. Kupoval som s cielom byt videny - a to to 100% splna. Solidne prevedenie. Za danu cenu som nevidel nic lepsie - pri poziadavke aby to blikalo.
Force Bug 400 lm USB predné čierne
Pridané: 11. augusta 2024
(naposledy upravené 11. augusta 2024)
Zakúpený v MTBIKER shop
- Vyborne svieti
- Jednoduchá montáž
- Veľa možností svietivosti
- Nabíjateľnosť
- vyuzite na juniorsky bicykel ... spokojnost
Dostatok režimov a svieti dobre, výdrž batérie parádna.
Trochu zvláštne je riešená krytka nabíjacieho konektora a uchytenie je vhodné skôr na aero riadítka, ale dá sa. Za tú cenu určite spokojnosť.
- vyzerá a svieti dobre
- komplikovanejšia montáž
Klasické svetlo, veľmi dobre svieti, viacero režimov svietenia blikania (aj kitt skener :D )
Upevnenie je nie úplne tiptop, podľa mňa zbytočné, ale aspoň je tu možnosť zložiť ho z držiaka a naklápať.
- perfektny dizajn
- kompaktne
- vela rezimov svietenia
Dokonalé osvetlenie ktoré aj skvelo vyzeré.. Obidve svetlé sé silnejšie než som čakal, predne dokonca osvetli aj cestu za šera. Zadne mohlo byť slabšie ale to je môj dojem. Samozrejme, nieje to do noci do lesa, ale skôr pre deti keď sa večer bicyklujú okolo domova v meste / obci
- zadne svetlo fajn
- predne svetlo odpad
Neviem ci mi prisla vadna sada, alebo je popis na alze zly, ale predne svetlo urcite nema 100lm! Skusal som aj ine baterie, svieti slabo. Slabsie nez svetlo one alien 7.0 set ktore ma v popise 25lm! Rovnako zadne svetlo je slabsie nez to z one alien. To ale az tak nevadi, pretoze one alien je az prilis silne vzadu.. Kazdopadne v mojom pripade predne je nepouzitelne na co i len zakladne osvetlenie.
- Dobré cena
Slabšia svietivosť
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »