Najnovšie recenzie zo sekcie Svetlá na bicykel
- sú tam rovno aj baterky, aspoň xčlovek nemusí dokupovať
- asi za tú cenu žiadna výrazná nevýhoda
- super silné osvetlenie
- možnosť blikanie / svietenie
- ľahké upínanie gumeným remienkom
- Asi naj svetlo čo som skúšal
- Vymeniteľné batérie
- Sú rôzne nabíjačky na tento typ batérií. Aj do auta alebo na powerbanku, poprípade nabíjačka nie je potrebná a nabíja sa priamo batéria na usb C
Nejsem žádný specialista na cyklo světla, ale nemám co vytknout. Světla fungují jak mají, jsou lehká a na kole dobře drží. Montáž je jednoduchá. Intenzita osvětlení ke dostatečná, pokud vycházím z předpokladu, že světla na kole slouží především k tomu, aby cyklistu viděli ostatní účastníci provozu, jako jsou řidiči aut a motorek, traktorů, stavebních strojů, obrněné techniky, vlaků, lodí a také piloti letadel, vzducholodí a pátracích balónů a v neposlední řadě také operátoři korečkových rýpadel a dalších těžebních strojů :-),
Super svetlo
- Super
Viditeľnosť. Možnosť uchytenia do držiaka tachometra. Aj keď chcem skúsiť uchytenie odspodu držiaka do gopro adaptéra - po dokúpení medzikusu - uvidíme čo sa mi bude viac páčiť.
Zatiaľ OK, škoda že zadný kryt nieje pogumovaný.
- Radar je jedna z mojich najlepších investícii do bajku. Prirovnal by som to k teleskopke na mtb.
Výborná pomoc na cestách hlavne v spolupráci s garmin 1040 solar
Vsetko v poriadku
- pekná farba
- veľa režimov na výber
testovane len cez deň ako reflexné denné svetlo
- svieti celkom silno
- možnosť namontovanie vodorovne / zvislo
- celkom dobrá cena
- USB nabíjanie
- hliníkové telo
Na mojom bicykli používam svetlo Moon Comet-X... Keby bolo ešte v predaji, tak Force Glory zrejme nekúpim (pre dcéru). Na druhej strane by som ho nevyskúšal a potom by som nezistil, že to svetlo je úplne v pohode :)
- dobrá cena
- vysoká svietivosť vo svojej cenovej kategórii
- Malé šikovné dobre svieti viac modov na svietenie gumičky na upevnenie nabíjanie USB
Šikovné svetla ktoré si ľahko môžem prehadzovať kam potrebujem. A keďže deti svetlá na bicykloch pravidelne pred školou zabudnú a tie dostanú potom nohy tak pri ich cene to nie je až také hrozné ich znovu nakúpiť.
Dobre spracovanie super funkcie
- Pomer cena - výkon
- Nie
Slúži na čo má
- Malé a nenápadne na bicykli
- Výborný spôsob nabíjania
- Super svietivosť
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »