Najnovšie recenzie zo sekcie Svetlá na bicykel
- Výborná viditeľnosť svetla
- Jasný
- Zvyšuje bezpečnosť na ceste
- Zvyšuje pocit bezpečia pre cyklistu
- Upozorní na blížiace sa autá
- Trochu drahší
Varia radar je podľa mňa povinnosť pre každého cyklistu jazdiaceho na cestách, hlavne na Slovensku. Už len ten pocit, keď človek vie bez obzerania sa, že sa blíži auto a vie sa na to pripraviť je na nezaplatenie a dokáže tak ukľudniť. Ak cyklista nemá Garmin hodinky/počítač, existuje aj appka do mobilu s rovnakou funkciou. Škoda len, že verzia s kamerou je o viac ako 100% drahšia, pretože mať aj zábery v prípade arogantných vodičov by bolo absolútne ideálne. Teším sa na bezpečnejšie kilometre.
- Dobra svietivosť a super cena
Malokedy chvalim, ale tu musim. Asi najlepsia vecicka aku mam na biku. S tymto radarom som uz presiel 600 km a nestalo sa, aby ma na nejake auto neupozornilo. Je to skratka pohoda, ked viete kolko a ako rychlo idu za vami auta. Mam ho spojeny s Garmin Edge 840. Ani nechcem na to mysliet, ako som mohol vlani dat 2500 km bez neho.
Pomer cena výkon je fajn
- Produkt splnil moje očakávania. Super svieti.
- Zatiaľ nič.
S produktom som zatiaľ spokojný.
- Komunikacia s edge 1040
Zatiaľ na jednom kratšom večernom výjazde.
Splnilo očakávanie , uvidíme pri dlhšom používaní, či to bola dobrá voľba.
Už nejakú skúsenosť s Fenix mám a bol som veľmi spokojný.
- Svetlo je super ak má dobre bat.
Škoda ze som svetlo neodskusal v obchode
Nešlo
Ale keď som kúpil 2x bat.2032 za 2.90e
Tak už ide
- Zatiaľ OK
Garmin Varia RTL515 zadné čierne
Pridané: 6. apríla 2024
(naposledy upravené 6. apríla 2024)
Zakúpený v MTBIKER shop
Garmin je vždy top
- Svieti silno
Svieti výborne, ale na bajk je lúč svetla moc úzky. A zas rozširujúca co ka svieti na široko ale zas je len úzky lúč. Na bajk nieje vhodné toto svetlo. Je dobré ako prídavné svetlo na prilbu.
mali ste najlepsiu cenu
- Výborne svieti (lo)
- Stratil som ho pri prvej jazde v teréne
Obchod z vlastnej skúsenosti neodporučam, napriek tomu že som im poslala peniaze predom za tovar, tvrdili, že im neprišli, tak som odstúpila od zmluvy
- Kompaktný rozmer
- Funkcie
- Intenzita svetla
Odporúčam
Dlhá výdrž, kvalitná svietivosť, dostatočný počet funkcií bez zbytočností, praktické možnosti uchytenia, usb-c nabíjanie, kvalitné prevedenie a diskrétne integrovaný signalizátor stavu batérie.
Za tu cenu super
Je to dobrá vec. Zariadenie zabezpečuje vysokú bezpečnosť cyklistu na cestnej komunikácií.
- Svietia fakt dobre
- Na aaa baterie
- Za nízku cenu dosť dobré
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »