Najnovšie recenzie zo sekcie Svetlá na bicykel
No čo dobre svietia.
Nabíjanie cez USB, super inštalácia, náhradná gumička na uchytenie o sedlovku, alebo riadidklá, dobrá svietivosť, magned na rýchle odobratie/pripnutie blikačky do držiaka.
- super svetlo ...
Perfektne svetlo pod sedlo. Jednoduché nabíjanie, dostatočný počet svietiacich režimov.
super cena, výborný jas...
- silné svetlo
- veľa úrovní svietenia
- dobrá výdrž
- zatiaľ som nenašiel
Toto svietidlo na bicykel som si kúpil kvôli silnému svetlu a to sa mi splnilo. Dá sa zapnúť aj na niekoľko iných úrovní osvetlenia alebo iba na blikanie. Výdrž batérie je dobrá, zatiaľ som nespozoroval pokles kapacity batérie, keď som ho nepoužíval. Upevňuje sa ľahko a dobre drží.
Dobré svetlo na môj el. bicykel som spokojný.
- Splahlivosť
Zadné (červené) svetlo svieti úplne super. Predné (biele) nefunguje. Keď sa nabíja tak nie je problém ho zapnúť rozsvieti sa, akonáhle sa odpojí z nabíjania tak sa nerozsvieti. Môžete stláčať tlačidlo na rozsviete koľkokrát chcete a to svetlo bolo aj po dva dni na nabijacke okolo 3 hodín ako sa píše v návode.
Predné svetlo (biele) funguje perfektne. Zadné (červené) svetlo sa nedokáže spárovať s predným, takže nesvieti. Nepomohla ani výmena bateriek.
Žiaľ v popise bolo uvedené že ide o blikajúcimi svetlo , ale iba svieti ❗️
- svieti celkom slusne,male,sikovne.
male a vykonne svetielko
Obchod má dlhú otváraciu dobu tak sa dá tovar pohodlne vyzdvihnúť.
- 600 lm je sila, odporucam
za tu cenu spokojnost, mala, kompatna, rezimov nie je zbytocne prilis vela, takze spokojnost.
Kellys Vega set žlté
Pridané: 25. apríla 2024
(naposledy upravené 25. apríla 2024)
Zakúpený v Kellys Factory Store
- Ko
- Svieti super
V kombinácii s HM65R použiteľné aj na ťažšie zjazdy cez les
- Intenzitu svetla je možné meniť v troch stupňoch - čo je výhodné pri dostatočnom osvetlení okolia - alebo zvyšujúcom sa vybití vstavaného akumulátora
- geometria reflektora by mohla byť vyriešená optimjálnejšie - tak aby neoslňovala oproti idúcich šoférov a chodcov
- ovládacie tlačítko by mohlo mať menej tuhý chod
- Dobrá svietivosť
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »