Najnovšie recenzie zo sekcie Svetlá na bicykel
Oceňujem vynikajúci svietivosť a indikátor stavu nabitej vstavanej batérie aj počas jazdy. Svetlo má vyššiu cenu, ale za tú svietivosť ho určite stojí za to skúsiť.
Jednoduché zadné svetlo, snáď to uchopenie gumičkou aj vydrží.
Male lahke prakticke a svietivost uzasna a to nabijanie je topka
- Ľahko inštalovať a je dobre viditeľne
Vypadávalo mi z helmy, tak som to obojstrannou páskou prilepil
- bezpecnost
Malé a ľahké svetielko.
Predné svetlo s veľmi dobrou svietivosťou, najlepšie, čo som dosiaľ mal...
ok
ok
Výborné svetlo na bicykel. Oceňujem tvar svetelného kužeľa - neoslňuje protiidúcich. Dobrá výdrž batérie. Dobre riešené upevnenie na riadítka, možnosť natočenia svetla do strán. Jednoduché nasadenie a sňatie svietidlá z držiaka. Dá sa používať aj ako ručná baterka. Lepšie svetlo som zatiaľ nemal.
- jednoduchá inštalácia, veľmi rýchla
- vertikálna aj horizontálna poloha
- plus nastavenie ešte uhľa smeru svietenia po upnutí
- odsupňovanie intenzity a max. intenzita viac než postačujúca
- režim blikania
Pri kúpe rozhodla možnosť natavenie horizontálnej aj vertikálnej polohy. Tá sa nenastavuje nijak špeciálne., ale po tom, čo sa upne džiak na sedlovku, tak si zvolím či blikačku vložím vertikálne alebo horizontálne - skvelé riešenie (individuálne hodnotenie). Max. intenzita je celkom silná, jednotlivé dostupné režimi sa preto hodia.
- jednoduché uchytenie, rýchla inštalácia
- odstupňovanie intenzity svietenia do 4 krokov
- mód blikania
- pevný obal
- minimalistický dizajn
- idikácia stavu batérie
Za najväčšiu výhodu považujem, že pri sile svietenia 1600 lumenov je dostupný aj režim 50 lumenov, ktorý je skvelou voľbou aj pre vozenie sa v meste, alebo v premávke, kedy oslepovanie protiidúcich nie je želaným stavom. Páči sa mi jednoduchá inštalácia, s možnosťou upnutia na väčší aj menší priemer riadidieľ. Nabíjanie cez USB-super. Obal pôsobí veľmi pevne a tiež vodovzdorne, ešte treba vyskúšať v praxi:) Indikácia stavu batérie je ok;)
Kvalitne cyklosvetlo
- Za tie peniaze vynikajúca voľba,svieti ako diabol,70 lumenov postačujúce aj na použitie cez deň za mňa 100%
- aj po západe slnka, vidím jamu na ceste
No1.
- dobra cena, kvalita a vzhlad
Zadné svetlo som kupil pre syna a je velmi spokojný,teší sa.Svietivost je dostatujuce 75 lm.Presne takéto svetlo som hladal.Dá sa použit vertikálne ale aj horizontálne.Je nabíjatelná.Takže maximálna spokojnost.
super, všetko ok, dobrá kvalita
- vynikajúce svetlo aj na denné svietenie
- presnosť signalizácie blížiaceho sa auta
- vyššia cena
- mierne robustné, čo je ale asi nevyhnutnosť vzhľadom na funkciu radaru
Radar Garmin Varia som si kúpila po prečítaní recenzií od užívateľov a oceňujem signalizáciu prichádzajúcich áut. Nepovažovala som to za nevyhnutnosť, ale naozaj je výhodou, keď viem, kedy sa zo zadu blíži auto bez toho, aby som sa musela otočiť a pozrieť za seba. Viem teda, kedy nemusím byť "natlačená" na kraji vozovky, kedy sa môžem bezpečne napiť, či môžem predbehnúť pomalšieho cyklistu atď. Zatiaľ radar používam len veľmi krátko (1 týždeň) a len na dochádzanie do práce (cca 17 km trasa po frekventovaných cestách), tak sa pre kontrolu radšej aj tak pozriem za seba, ale radar bol vždy presný a správne signalizoval každé auto. Verím preto, že ocením jeho funkcie aj pri dlhších výjazdoch a pri jazde s deťmi budem vedieť, kedy môžme ísť vedľa seba a kedy sa treba zaradiť za seba z dôvodu prichádzajúceho auta.
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »